MENÜ

Névre szóló karácsonyfadísz

Névre szóló karácsonyfadísz – hangolódás az ünnepekre

A névre szóló karácsonyfadísz az igényes ünnepi dekoráció kategóriáján belül is a luxust képviseli. Minden egyes darab egy kis egyedi műtárgy, amelyet a tulajdonos vagy a címzett neve, monogramja vagy bármilyen általad kért, számodra különleges üzenetet hordozó, jelképes gravírozás is díszíthet.

karácsonyfadísz

Névre szóló karácsonyfadísz az idei ünnepekre

Az ünnepi hangolódás része a fenyőfa díszítése, amely megtestesíti az év végi zavartalan együttlét örömét, más ünnephez nem fogható érzéseket, hangulatokat keltve bennünk. A fenyőfa így már nem is pusztán jelkép, hanem több annál, olyasmi, mint Te magad és a családod minden egyes tagja: pótolhatatlan, egyedi. Hiszen, gondolj csak bele, egyetlen van belőle a világon. Ráadásul, minden tűlevele különbözik az összes többitől. 

Miért aggatnál hát olyan díszt rá, amely sablonos, átlagos, talán minden második szomszéd házban ott díszeleg? A karácsonyi függőkben az az igazán nagyszerű és stílusos, ha a családnak (átvitt vagy egészen konkrét értelemben is: névre szólóan) sajátja van belőle, amit évről évre elővesz, és szeretettel üdvözöl lélekben újra decemberben.

karácsonyfadísz

A karácsonyfadísz jelképezheti a fa körül ünneplőket

Családod minden egyes tagja, közeliek és távoliak, együtt lesz a karácsonyfa előtt – de szimbolikusan megjelenhet a karácsonyfa díszei által is.

ajándék-karácsony-faldísz-fonalkép-madzagkép-karácsonyfadísz-76.2

A magas színvonalú kézműves technikával, és ami ugyanilyen fontos: sok-sok szeretettel, szívvel és lélekkel készült díszek mindegyike egy-egy pótolhatatlan gyöngyszem, amely az ünneplésben idén is részt vesz nálatok.

A névre szóló karácsonyfadísz azonban nem csupán azért különleges, mert kézzel készített, egyedi ajándék, amely visszanyúlik a fenyőfa díszítés kezdeteihez, amikor a fenyőt fa- és textildíszek ékesítették. Hanem azért is, mert a gravírozását Te választod meg.

Kapcsolatba lépsz mindig lelkes és jó hangulatú csapatunk tagjával, és elmondod, hogy milyen felirattal szeretnéd meglepni a szeretteidet vagy akár önmagadat!

A névre szóló karácsonyfadísz a legszuperebb ajándék is lehet

Gondolom, Te sem csak magadra gondolsz, hanem évről évre azon is töröd a fejed, hogy miként lephetnéd meg a távolabbi családtagokat, a barátokat és az ismerősöket, így számodra is jól jön ez az ajándéktipp.

Hiszen a névre szóló karácsonyfadísz ajándékozása: eredeti, de nem eredetieskedő, nyakatekerten erőltetett figyelmesség. Az alkalom eleve adott, és ami az ajándéktárgyat illeti, nem kell külön töprengened azon, hogy ezt most miként is kösd össze az ünnepi alkalommal!

Ez bizony nem a „hogyan kerül a csizma?” című fejezet az ajándékozásban. Tökéletesen illik az alkalomhoz. S ami még jó benne: cseppet se unalmas-sablonos megoldás, mert a klasszikus értéket kiegészíti a váratlan „csavar”, vagyis a névre szóló gravírozás mint hozzáadott, egyedi érték.

Az általad megajándékozott személy azonnal felismeri, hogy pontosan Őrá gondoltál név és személy szerint! A névre szóló karácsonyfadísz az Ő nevével ékeskedik. Márpedig (ismered ezt a mondást?) a legkedvesebb szó a világ bármilyen nyelvén mindenki számára a saját neve.

A névre szóló karácsonyfadísz beszerzése + 1 tipp az ünnepekre

Hamarosan elhalkul a város, és a mézeskalács illata meg a zamatos forralt bor hoz majd ünnepi hangulatba. Kitartás, már nem kell sokáig várnod rá!

Ünnepelj idén örömittasan, egészen, tiszta szívből! Ünnepelj „részegen” (a pozitív érzésektől)! Szánj időt a pihenésre, és csöndesedj el… Minden bűntudat nélkül lépj ki egy ki kicsit a feladatokkal terhelt, rohanós mindennapokból… És ne félj, a munka megvár! Nem fogja más elvégezni helyetted. 🙂

Testileg-lelkileg feltöltődve, ihlettel és lelkesedéssel vetheted magadat bele majd újra a melóba, ha most egészen elfelejted még a hírét is, és veszed a bátorságot, hogy teljesen kikapcsolódj.

Szóval a tippünk az, hogy merj egy jót pihenni! Ehhez is kell bátorság, nem is kevés. Nem könnyű megtenni, mert a kötelességtudat és a mai hajtós világ nem erre „programoz be”. Azonban szükséges ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni. Ehhez kell időről időre bátran lustálkodni egy jó nagyot, és félretenni a felesleges aggodalmakat.

Mielőtt azonban végre kifújnád magad, van még egy utolsó „teendőd”. Sőt, még jobb, ha már legelsőként ezzel hangolódsz az ünnepre! Hiszen ez nemes és kellemes feladat lesz: a karácsonyfádra való, ünnepi díszek beszerzése.

Ne hagyd elsiklani a remek alkalmat, hanem nem szerezd be a névre szóló karácsonyfadísz ajándékát a családodnak, szeretteidnek!

Na persze, senki nem akarja más teendőlistáját gyarapítani, még ezzel a kellemes aprósággal sem. Különösen most, karácsonytájt, amikor mi is éppen az ellenkezőjére biztatnánk. Arra, hogy merj igazán lazítani az idei ünnepen! A pihenésed édesebb lesz annak tudatában, hogy mindent elintéztél.

Kívánjuk Neked, hogy ez a kis műtárgy arra emlékeztessen, ahányszor rápillantasz, hogy a hajtásnak, a harcos hétköznapoknak van értelme, mert veled vannak azok, akikért vállalod!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük