MENÜ

Epoxi fogas, kabátakasztó, falburkolat!

Epoxi fogas, kabátakasztó és falburkolat,, ami több kisebb dió deszka felhasználásával és az epoxi gyanta előnyeivel készült el. Azonban ez a kabátakasztó fogas nem csupán néhány dió palló epoxi gyantával ragasztva, hanem a képalkotás szüleménye. A megrendelők lelkesedve várták a gondolataik fizikai megszületését, a készültségi állapotot jelző képeket és tájékoztattak az igényeikről, illetve adtak szabad kezet az alkotói intuíciónak.

Epoxi fogas, kabátakasztó, falburkolat! Ötletek a kellemes érzéshez az otthonban, vagy a munka helyen.

A legtöbb esetben a saját otthonát díszíti az egyén. Mindenki szereti komfortosan érezni magát ott ahol sokat tartózkodik és ez többnyire az otthoni nappali és egyéb tereket érinti. Itt ebben a cikkben taglalt „Epoxi fogas, kabátakasztó, falburkolat”-ot egy példamutató cégvezető és a lelkes kollegina munkahelyi dekorálás indíttatással rendelte.

Az első ötlet ebből indul ki, hogy vegyük körbe magunkat olyan tárgyakkal, kiegészítőkkel amire jó érzés ránézni. A rendelés leadásától kezdődően, az elkészülési nyomon követéssel egészen az átvételig olyan élményekkel, energiákkal telítődik az alkotás, ami nyomon fogja követni a termék további életét. Ez a kabátakasztó fogas nem csupán néhány dió palló epoxi gyantával ragasztva, hanem a képalkotás szüleménye. A megrendelők lelkesedve várták a gondolataik fizikai megszületését, a készültségi állapotot jelző képeket és tájékoztattak az igényeikről, illetve adtak szabad kezet az alkotói intuíciónak.

falburkolat,epoxi fogas,kabátakasztó

Kabát akasztó fogas, táska tartó polc, LED-es falburkolat és Életfa!

falburkolat,epoxi fogas,kabátakasztó

Elképzelem, ahogyan megrendelőink beérkeznek a munkahelyükre és a kabátjuk felakasztásánál észre vesznek egy elrejtett kis apróságot (farostot, diófa csomót, egy színes erezetet és ez a sor hosszú lehetne..) ami egy kis lendületet ad a napi feladatokhoz.

A kabátakasztó falburkolat felett egy kis ablak ahol egy életfa kap szerepet:

A farostok feletti ablakot a türki színezetű epoxi gyanta teszi színessé. Ez által a fehér falon igazán nagy világossággal tölti be a teret és válik az egész termék jelképévé.

Az életfa törzse szimetrikusan jobb és bal irányban közel ugyanazt mutatja, mely az egyenlőséget és a kiegyensúlyozottság stabilitását hirdeti. A lombok akár a virágok, és az azt követő gyümölcsöző szellemi termékenységet mondja el a türkiz színek kedélyességével.

falburkolat,epoxi fogas,kabátakasztó

Az életfa gyökerei irányából fény árad, ami szimbolikus is lehet. Ahonnan az erőt a tápanyagot kapja az élet annak alapvetője a fény. A türkiz epoxi mögött így kapott szerepet néhány milliméter színtelen gyanta.

falburkolat,epoxi fogas,kabátakasztó

Otthon vagy ott ,ahol boldog vagy!

Egy általános célkitűzés is lehetne, hogy mindenütt otthon érezzük magunkat. Levetni az álarcokat és ahogyan az otthonunkban, úgy az önfeledtség érzésében a munkahelyen is a maximumot tudjuk kihozni a teljesítő képességünkből. Így jár jól az egyén és a munkáltató is, mert akkor jó, amikor mindenkinek jó. Ezekkel a gondolati irányokkal csiszolódott ez a diófa falburkolati LED panel is. A digitalizált munkafolyamatokkal szoktam tájékoztatni a megrendelőket az aktuális helyzetről. Ezeket össze gyűjtve egy videó is készült amit itt meg lehet tekinteni:

Mielőtt egy termék a helyére kerül készülnek képek és videók, hogy minél közelebb hozzuk a valóságot egy érdeklődőhöz aki nagy hasonlót szeretne, csak más méretekkel, színvilággal, funkciókkal, vagy akár ugyanezekkel. Ezzel az indító erővel készült el egy a termékek részleteit bemutató videó is:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük