MENÜ

Epoxi gyanta lámpa

Epoxi gyanta lámpa: természetes, meleg fény a lakásod szívében

Az epoxi gyanta lámpa készítése nagy műgonddal és szeretettel körülvett kézműves eljárás, amelyhez fát és epoxigyantát használunk. De mitől lesz Számodra igazán érdekes ez az alkotás?

Az epoxi gyanta lámpa az egyediség kifejezője

A nagyáruházak, lapraszerelt tömegbútorok világában vágyunk arra, hogy az otthonunk egy olyan történetet mondjon el szavak nélkül is a látogatók és a magunk számára, amely arról szól, hogy kik vagyunk valójában.

műgyanta lámpa fényképtartó ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 105.10

Van egy latin mondás, ami szerint minden ritka dolog értékes. Hát még azok a dolgok, amelyekből csak egy van a világon! Mint például Te magad, a családod vagy az epoxi gyanta lámpa,, ami az otthonotokat megvilágítja.

lámpa
https://kgdesign.hu/design-termek/ezust-tukor-gyanta-asztal/

Az epoxi gyanta lámpák alapanyaga valódi fa, amely már önmagában garantálja lámpánk egyediségét, hiszen nincs két egyforma fadarab. Ehhez társul az epoxi műgyanta gazdag színválasztéka, így egészen biztos, hogy nem jön szembe velünk ugyanolyan – otthonunkat díszítő – lámpa, amikor átlépjük hasonló ízlésű barátaink küszöbét.

Az epoxi gyanta lámpa több mint világító tárgy: a lakásod ékszere

epoxi gyanta lámpa a lakás ékszere

A „szürke hétköznapok” csupán közhely, ami nem lehet ürügy arra, beengedjük életünkbe az unalmat és a monotonitást. Ha elfogadjuk, hogy a hétköznapok „szürkék”, azzal egy olyan negatív önbeteljesítő jóslatot mondunk ki, amely aligha fogja növelni életünk minőségét.

Túl a funkcionalitáson, a művészi hitvallás a jegyében születik minden egyes, általunk készített epoxi gyanta lámpa. Ezeknek a tárgyaknak küldetésük van: az, hogy egyszeri és megismételhetetlen esztétikai értékkel gazdagítsák az életteredet.

Ahogy a lakberendezés egyre nagyobb hangsúlyt kap otthonainkban, s a gondolkodásunkban, úgy válik természetessé, hogy az ékszer fogalma kitágul, már nem csupán magunkon hordjuk azokat, hanem lakásunkat is „feldíszítjük”. Különleges ékszer otthonunkban egy epoxi gyanta lámpa, amely egy egész falszakaszt kiemelhet, vagy éppen egy sötét sarkot tehet hívogatóvá. Vitathatatlanul markáns lakberendezési tárgy, amely nem csupán a fal, hanem a helyiség enteriőrjének is meghatározó szereplője lesz.

Múlt és jelen találkozása az epoxi gyanta lámpa alakjában

Otthonod nemcsak egy semleges fizikai hely, hanem a személyiséged, lelkivilágod legszebb vetületeinek tükörképe, amelynek ugyanúgy stílusa van, mint Neked. Benne van ebben az egyediségben a múlt, ami azzá tett, aki ma vagy, de a jelen újdonsága és a jövő ígérete is.

Hogy mi köze ennek az epoxi gyanta lámpa készítéséhez? Ha belegondolunk, akkor a velünk élő múlt és a felvillanyozó jelen, a modern technológia és a klasszikus anyagok keresztmetszetében képződik ez a speciális műtárgy.

Ott van benne a nemes faanyag, ami régies jellegével a múltbeli értéket adja, a hagyomány sajátosságait, színezetét, hangulatát hozza. A mindig remekműveket alkotó természetnek ehhez a munkájához járulnak hozzá a kortárs technika adottságai, amelyek a tüneményes fényt belopják az ódon légkört teremtő fakorongba.

A lámpák előállításához felhasznált fafajtákat tekintve sem kell kompromisszumot kötni, hogy mi illik igazán az enteriőrbe, készülhetnek hegyi juharfából, diófából, japán akácból vagy éppen különleges, gőzölt tölgyfából. 

Az összhatás azért annyira speciális, mert ez a tárgy ily módon az ellenpontok játéka: egyszerre modern és rusztikus, tradicionális és futurista – retró és konzervatív, ugyanakkor jövőszerű is.

műgyanta lámpa ajándék drótfa réz acél alumínium horgany 94.9
Epoxy Műgyanta Dió Lámpa (Kattints a képre)

A látvány nem zárja ki a fejlett technikát: epoxi gyanta lámpa lelke, a LED

Az organikus és a természetes vegyítése a technikaival a kortárs művészetben – zenében, képzőművészetben egyaránt – olyan hatásokat szül, amiktől úgy érezhetjük, hogy mindkét világ legjavát kapjuk.

Ez esetben a természetes életjelenségek lenyomatát őrző keretezés a LED-lámpa modern technológiáját emeli ki, állítja a középpontba. A LED-világításnak számtalan előnye van, pl. rendkívül keveset fogyaszt, ütésálló és nem melegszik fel, miközben extra hosszú élettartammal bír.

De nem csupán azért előnyös Számodra, mert több fényt produkál egy Watton, mint a hagyományos égők. A LED-ek képesek különböző színekben tündökölni, így hangulatunknak megfelelően variálható a látvány. 

műgyanta lámpa ajándék drótfa réz acél alumínium horgany-99.2

Ma már az alapvető elvárás a fényforrásokkal szemben, hogy ne legyen bemelegedési idő, villogás, hanem azonnali élményt, és ez esetben látványt biztosít Zöldike az epoxi lámpa életfa. Mivel csak fényt adnak, hő nélkül, nem melegíted velük feleslegesen a lakást a nyári kánikulában, amikor minden apró plusz fok számít. 

Ha pedig már az élettartamnál járunk: az nagyon, nagyon hosszú. Napi 8 óra használattal akár másfél évtizedet is elérhet, amit azután lassacskán elhalványuló fénnyel jelez. Környezettudatos világunkban nem elhanyagolható szempont, hogy a LED-ek használatával jelentősen csökkenthető az ökológiai lábnyomunk

Te milyen történetedet vonnád az epoxi gyanta lámpa fénykörébe?

Körülülhetitek a családi asztalt, és meghitten mesélhettek egymásnak a fényénél – vagy csendes jóbarátként lehet a kedvenc foteled mellett, mindig a kezed ügyében, a nap végén, amikor megpihensz egy jó könyvvel a kezedben.

A lakás minden helyiségét képes különleges atmoszférával betölteni, egy nappaliban éppúgy lehet fókuszpont, ahogy a dolgozószobában dohányzó asztal.

Bármire is használod a fényénél töltött, drága időt, azt kívánjuk Neked, hogy mindig a derű hangulatát sugározza számodra epoxi gyanta lámpa!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük