MENÜ

Lakberendezők Országos Szövetsége előadás beszámoló

A lakberendezők országos szövetsége 2022.02.08. kedden szakmai délutánt szervezett a JAB magyarországi képviseletén. Az előadás résztvevőinek belső építészeket és lakberendezőket hívtak meg, míg az előadók több irányultságból tevődtek össze. Így szerepet kapott B.Hegedűs Piros festőművész, Soós Gábor fotóművész, Tóth Balázs JAB képviselő, és Fodor Gábor designer asztalos.

lakberendező

Minden előadó munkásságáról és termékeinek személyes készületeiről beszélt és szemléltette azokat. Míg a fotóművész Úr és festőművész Asszony képeket-epoxy gyanta festményeket hozott, úgy a K&G WOOD DESIGN Epoxi lámpát és asztalokat mutatott be szóban és tapinthatóságban.

Az asztalok között volt kettő rönk asztal, amelyekbe a más alkotóknál még nem látott megvilágított BONSAI fák kerültek beépítésre.

lakberendező

LED-es gyanta rönk asztal

A harmadik kisasztal egy zöld epoxy gyantával öntött dohányzóasztal méret, amelyben egy trópusi Bonsai dekorálja a tulajdonos otthonát.

https://kgdesign.hu/design-termek/diofa-zold-mugyanta-asztal/

Az egyediség tovább fokozható azzal a lámpával, aminek kettő különböző oldala más-más stílusokat mutat be. Az epoxy LED világítás egyik oldalán fehérrel színezett gyanta olajzott felülettel a faanyag tapinthatóságát emel ki.

Az AIT DESK és K&G WOOD DESIGN több közös projektje közül a SmartOne típust lehetett megtekinteni, mely prémium termék mivoltából kapott epoxy gyantával kiöntött diófa asztallapot.

lakberendező

Az az okos asztal a motorikusan 70-110 cm között állítható magasság mellett tartalmaz levegő minőség mérőt, beépített telefon töltőt, hangfal szettet, fiókot, LED világítást és 220-as, valamint USB csatlakozókat. Ennél az asztalnál az epoxi gyanta opálos megjelenést kapott, melynek köszönhetően minimálisan láthatóvá válik az asztallap alatti profilozása, elektorinkája és nagyon tetszetős a gomb sorának a huzalozása.

lakberendező

Az előadás után lehetőség volt kérdéseket feltenni, így egy lakberendező hölgy érdeklődött az epoxi gyanta teherbírása iránt. A megerősítés arról szólt, hogy a műgyanta szerkezetileg erősebb, mint a faanyag likacsos szerkezete, és amikor törik, akkor nem a gyanta, vagy a fa és gyanta találkozása engedi el a kötést. Egy neten fellelhető videón szemléletesen mutatják be a műgyanta teherbírását: egy nagy rönköt daru segítségével, a magasból az asztal közepére ejtenek, ami az asztal fa részeit szakítja szét.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük