MENÜ

Fa asztali és fali lámpába épített Életfa

Alkotásainkban nagy szerepet kapnak a fa asztali és fali lámpába épített életfa hajtások. Igény szerinti színezéssel, vagy színtelen epoxi gyantával készülnek termékeink. A fali és asztali lámpák között néhány apróság csak az eltérés. Például amikor asztalra készül egy korong lámpa, szükséges az alját síkba vágni és gyalulni, ahová az elektronikai tartozékok is beépítésre kerülnek.
fa asztali és fali lámpába épített Életfa

Termékeinkben nagy szerepet kapnak a fa asztali és fali lámpába épített életfa motívumok. Igény szerinti színezéssel, vagy színtelen epoxi gyantával készülnek termékeink. A fali és asztali lámpák között néhány apróság csak az eltérés. Például amikor asztalra készül egy korong lámpa, szükséges az alját síkba vágni és gyalulni, ahová az elektronikai tartozékok is beépítésre kerülnek.

A fali lámpák esetében a vastagság csökkenthető, hiszen a falon függ és nem szükséges hogy a talpán álljon meg. A fali lámpák esetében könnyebben megoldható a fali hálózati kiállással és kapcsolóval irányítható világítás.

epoxy gyanta led fali lámpa-bonsai drótfa 121.10

A fali lámpák esetében a keret szerkezetbe építjük a LED szalagot és a fali panelbe épített Életfa a munkalap élőből kapja a világítást. Sokat jelent a látványban, hogy oldalról és nem csak hátulról érkezik a fény. Ezzel a módszerrel azt is elkerüljük, hogy a fali lámpa totálisan a szembe világítson, így zavartalanul van lehetőségünk az alkotás bogarászásában.

Az epoxi színekben a legkedveltebbek a természet színei, a kék különböző árnyalatai láthatóak az ebédlő asztal mögötti falburkolati led panelen. A következő fali lámpán egy odvas diót ölel magába a zöldre színezett epoxi gyanta, melyről mégtöbb kép és információ tekinthető meg a képre kattintás után.

smaragd életfa fali lámpa 154.10

A fali lámpák kategórián belül ritkaság az a korong lámpa ami ekkora méretekkel bír mint ez a legszélesebb pontján 103 cm-es lámpa.

esküvői ajándék fali lámpa epoxy lámpa gyanta led lámpa bonsai fa 135

Ebben az életfa asztali lámpában a legkevesebb az epoxi gyanta. Az első képen látható kettő lámpánál a színek kaptak nagy hangsúlyt, míg itt a színtelen gyanta használat kizárólag csak a konzerválás célját szolgálja.

életfa led asztalilámpa 145.2

A színtelen epoxi gyanta feltölti a repedéseket és kikeményíti a puha és porladó farostokat. Így lesz a termék könnyen porolható akár vizes ronggyal is.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük