MENÜ

Nászajándék, esküvői ajándék!

Nászajándék,esküvői ajándék

Mit vegyek Nászajándéknak a közelgő esküvőre?

Örök kérdés, hiszen mindenki valami szépet, hasznosat szeretne adni, amiből nem lesz porfogó kacat a polcon. A manapság egyre népszerűbb megoldás, hogy egy elegáns képeslap kíséretében pénzt adunk az ifjú párnak, mondván, hogy arra költhetik, amire szükségük van. Emlékszem, az életünk indításához feleségemmel mi is mindenkitől pénzt kértünk inkább ajándék helyett.

Azonban az vitathatatlan, hogy a nászajándékba kapott pénz nem sok emléket hagy maga mögött, arra senki sem emlékszik, hogy mire költötte a rokonoktól kapott összegeket.
Talán, te is inkább valami maradandót, személyeset adnál ajándékba az ifjú párnak?

Nászajándék,esküvői ajándék

Ennek a cikknek a célja, olyan lakberendezési dizájn tárgyak, fényképtartók, led falak, epoxi lámpák, fotófalak bemutatása, melyek nem csak öltöztetik az otthont, hiszen funkcionalitással díszítik a lakást. Nászajándékba kapni és adni is nagy öröm egy-egy ehhez hasonló lámpát, képfalat.

Nem szeretném, hogy porfogó legyen a nászajándék!

Nászajándék,esküvői ajándék

Ami használatban van, az nem porosodik! Mindenki szereti a képeket, az emlékeket visszanézni. Ez a fotófal szemünk elé helyezi életünk kiválasztott eseményeit, amikor nap mint nap elhaladunk mellette.

Ahelyett, hogy a szekrény mélyén eltemetve lapulnának fényképeink, vagy a telefon galériájában kellene kutakodnunk, fókuszba állítjuk a múlt kedves élményeit, örömöt csempészve ezzel a mindennapi mókuskerék szürkeségébe.

Olyan lakberendezési díszeket mutatunk be, amiknek fontos szerepük lehet egy otthonban. Így például adhatnak fényt az éjszakában, segítséget a folyosón, hangulatvilágítást a nappaliban, vagy lehet akár éjjeli lámpa az ágy mellett. Ha nem is minden nap, de legalább hetente jóleső érzéssel pillantanak rá a boldog házasok.

epoxy gyanta led fali lámpa-bonsai drótfa 121.10

Biztosan illeszkedni fog az otthonukba?

A lakás berendezése, a kiegészítők elhelyezése, azok egymáshoz való illeszkedése a közös otthon kialakításában mindig kiemelt fontossággal bír.

A jó hír az, hogy a természetben megtalálható faanyagoknak minden otthon kínál egy sarkot.

Ezekben a változatos színvilágú rönkfa korongokban, márványos színátmenetekben mindig találni valami olyat, amivel az otthon stílusához, hangulatához illeszkedik.

Nászajándék,esküvői ajándék

Az epoxy gyantát bármilyen színre és színtelenre is lehet keverni, a világos fát pácolni, vagy az eredeti tömörfa sokszínűségét meghagyni. Így a színt könnyű választani, a forma és a stílus ugyancsak döntés kérdése.
Egy opálos epoxi lámpa pedig választástól függetlenül minden környezetbe illik, arra az esetre, ha kevés az információnk az ifjú pár otthonáról, ízléséről.

Mitől lesz személyes és egyedi a nászajándék?

Nászajándék,esküvői ajándék

A lézer gravírozás kiváló lehetőséget ad a fába történő apró, nagyon precíz írásra.
A személyre szabott üzenet lehet egy esküvői dátum, egy idézet, kívánság, házi áldás stb.

Minden alkotás egyedi, mind faanyagában, mind kimunkálásában, nincs két egyforma darab, tehát egészen egyedi ajándékot kap az újdonsült házaspár.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük